• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
 • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Fotóműterem, fotóstúdió bérbeadás, bérlés amatőr, félprofi, profi fotósok részére!

 • Kategória: onlinemarketing
 • Közzétéve: 2016. július 23. szombat, 15:06
 • Találatok: 969
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Fotóműterem, fotóstúdió bérbeadás, bérlés amatőr, félprofi, profi fotósok részére! - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

A fél profi, professzionális digitális fényképezőgépek fejlődése és árcsökkenése következtében egyre több amatőr és hivatásos fotós, vállalkozó, vállalkozás számára vált elérhetővé komolynak tekinthető fotó felszerelés.

Bérelhető, bérbeadó fotóműterem SzegedenEgy középkategóriás fényképezőgép, vakuval, egy-két alapobjektívvel már pár százezer forintból kijön. Egy ilyen felszereléssel és persze kellő szaktudással, kreativitással már neki lehet indulni a világnak, a profik, vagy a bátrabb amatőrök akár még fizetős feladatot is vállalhatnak, rendezvény vagy éppen esküvői fotózásba is belevághatnak, mint ahogy teszik is ezt sokan.
A profikat túlságosan nagy meglepetés nem éri, hisz jó esetben tisztában vannak a saját és eszközeik korlátaival és nem vállalnak el olyan feladatot amit nem tudnak felelősséggel, megfelelő minőségben elvégezni. Mondjuk divat, modell, reklám vagy éppen tárgyfotózásra egy magára adó hivatásos fotós sem vállalkozik a speciális és elengedhetetlenül fontos eszközök, felszerelés hiányában, hisz ehhez nem elég egy jó gép és egy jó vaku. A magukat profinak gondoló amatőrök, fél profik pedig gyakran találják magukat kellemetlen helyzetben.
Ebben a cikkben nem a szaktudásról, hanem a technikai felszerelésről és ezek megfelelő, megfizethető és elérhető alternatíváiról szeretnék néhány ötletet adni.
Míg fentebb egy nagyon alap, belépő szintű fotófelszerelés árát néhány százezer forint környékére saccoltam, azt nem tettem hozzá, hogy mindezzel a professzionális elvárások esetén meglehetősen bekorlátozottak a lehetőségek. Mindez egy nagyon átlagosnak tekinthető rendezvény fotózáshoz, riport fotózáshoz még éppen-éppen elegendő lehet, egy esküvőt viszont valóban hozzáértő szakember ilyen alapfelszereléssel nem mer bevállalni.
A fotósok, a részben vagy egészben fotózásból élő profik többnyire komolyabb, esetleg milliós felszereléssel rendelkeznek, de még így is bármikor adódhat olyan jellegű feladat, amit csak műteremben, vagy éppen adott külső helyszínen profi háttér és világítástechnikával tudnának elvégezni. Minden eshetőségre felkészülni azonban nem csak rettenetesen sokba kerülne, de igazából nem is biztos, hogy érdemes olyan felszereléseket beszerezni, műtermet építeni, amire csak ritkán van szükség, csak áll benne a pénz és lehet, hogy sohasem termeli ki az árát.
Jó megoldásnak tűnik erre a bérlés, csak lássuk be, vidéken azért nem lehet dúskálni a lehetőségekben.
Szerencsére Szegeden van egy jól felszerelt, bérelhető műterem, vagy éppen külső helyszínre is telepíthető stúdiótechnikai eszközpark, mégpedig a Kelemen Fotóstúdió, amely az alábbiakban részletesen bemutatja bérelhető műtermét és felszerelését. Így elindulhatsz alkotni egyetlen SD kártyával a zsebedben, sok ötlettel a fejedben és persze a fotózandó témáról se feledkezz meg.

 

Fotóznod kell, vagy műtermi fotókat készítenél, de nincsen hozzá műtermed és eszközeid? Kölcsönadom a műtermemet.

Bérbeadó műtermem több mint 60 m2-nyi alapterülettel vár mindenkit, aki egy profi teremben, profi eszközökkel szeretne fotózni.
A természetes fény 12 m2-nyi üvegfalon keresztül érkezik a műterembe, ahol akár 4 méteres belmagasságon is dolgozhatsz.
Bérbe adom 1-2 órára, vagy akár egy egész napra, írj, vagy hívj és megbeszéljük.

Stúdió vakuk

 • 1 db 600Ws távszabályzós lámpa
 • 2 db 420Ws Walimex lámpa
 • 1 db 150Ws Walimex lámpa
 • Rendszervakuk
 • 4 db távszabályzós rendszervaku

Hátterek

 • Fekete és fehér papírháttér
 • Drapéria hátterek több színben

Fényformálók

 • 2 db 150x70-es softbox
 • 1 db 90-es oktobox
 • 1 db 120x30-es stripe
 • 1 db 70 cm-es beautydish (ezüst)
 • 90 cm-es reflektor (ezüst) és transzparens ernyők
 • egyéb fényformálók (méhsejt, reflektor ...)

Egyéb

Vakupapuccsal rendelkező bajonettes adapter fényformálókhoz
Több mint 10 db rádiós és infra vakukioldók középérintkezős gépek számára (workshop esetén szükséges)
70x70x70-es fehér „modellkocka"
Speciális tárgyasztal, tárgysátor
12 db 100W-os 5500K folyamatos fényű lámpa (daylight), mely 70x50-es softboxokba van csoportosítva (3db softbox)
Sminkasztal

Mentés

Mentés

Mentés

Share

facebook-messenger-logo

Weboldalaink

Partnereink

Forte Communications  - A FORTE Communications Kft. független public relations ügynökség, amely 2008 óta kommunikációs szolgáltatások teljes körét nyújtja ügyfelei számára. Multinacionális és kisebb méretű hazai partnereinket például kommunikációs események szervezésében, médiakapcsolatok kezelésében vagy a közösségi média kommunikáció területén támogatjuk, de számíthatnak ránk egy cégbemutató brosúra, vagy más jellegű online / print kiadvány teljes körű kivitelezésénél is. Portfoliónkban szintén megtalálható a kríziskommunikációs tanácsadás és a kommunikációs analízis.

Kelemen Fotó - szegedi fényképész, fotós, műterem

Kamagra Gold 100mg

Kamagra Gold