A+ R A-

1 items tagged "betöltődési idő"

Találatok: 1 - 1 / 1

Sokadszorra a tárhelyszolgáltatóról

Category: onlinemarketing
Készült: 2016. február 20. szombat, 10:51

webszerver, tárhelyszolgáltatóAlig pár napja írtam arról, hogy mekkora a jelentősége egy weboldal, webáruház működtetése, üzemeltetése szempontjából a tárhelyszolgáltató milyenségének.
Akkor azt bizonygattam, hogy én már régen letettem a voksot a Médiacenter mellett és hosszasan ecseteltem a miérteket is.
Azóta kaptam egy weboldal megrendelést és bár megfogadtam, hogy a Médiacenteren kívül csak végső esetben vagyok hajlandó más tárhelyen dolgozni, mégis engedtem az elveimből. Ennek nem más az oka, mint hogy a megrendelőnek már volt élő domain neve és két évre előre kifizette a tárhelyet is. Egy országosan ismert szolgáltatóról van szó, akiket hallomásból ismertem, de még nem készítettem honlapot a tárhelyükre. C panelt használnak, amivel már találkoztam, tudom, hogy nagyon elterjedt tárhely adminisztrációs rendszer, de bevallom nem ismerem igazán. No, de tanulni sose késő, ha már így alakult itt az ideje megismerkedni vele közelebbről.
Viszonylag könnyen boldogultam vele, második nekifutásra, némi telefonálgatás után sikerült mindent beállítani. Remélhetőleg hosszútávon sem lesz vele semmi gond.

facebook-messenger-logo