• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Trapézlemez a gyártótól - Metalucon Kft.

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2015. július 08. szerda, 10:10
  • Találatok: 3663
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Trapézlemez a gyártótól - Metalucon Kft. - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Pertnereinket bemutató sorozatunk újabb részében a mindszenti székhelyű Metalucon Kft. mutatom be, mely elsősorban különféle lemezekből (acél, horganyzott lemez, alumínium) gyárt ipari és lakossági célokra szánt burkoló és fedőanyagokat. (trapézlemez, szendvicspanel, cserepeslemez, stb.) http://www.metalucon.hu

A trapézlemez a könnyűszerkezetes épületek egyik legelterjedtebb burkoló anyaga

Az egyik legfontosabb tevékenységi körük a trapézlemez gyártás. Több évtizedes múlttal, szakmai tapasztalattal, korszerű technológiával, gyártósorokkal rendelkeznek. A trapézlemez igen széles körben elterjedt fedő, burkoló anyag, melyet nemcsak ipari létesítmények, raktárak, üzemcsarnokok burkolására használnak, de a lakosság is nagy előszerettel alkalmazza garázsok, melléképületek, műhelyek építéséhez.
A felhasználási céltól, területtől függően különböző borda magassággú és szélességű trapézlemez kapható Mindszenten (amit természetesen az ország bármely pontjára elszállítanak), melyet a gyártó közvetlenül értékesít, így igen kedvező áron kínálják profillemezeiket, többek között a trapézlemezeket is.

A trapézlemezek anyaga: natúr alumínium, RAL színskála szerinti műanyag poliészter lakkbevonatú alumínium, horganyzott acél, RAL színskála szerinti műanyag poliészter lakkbevonatú horganyzott acél, Fekete acélszalag, Perforált szalag (alumínium, acél)

A trapézlemezek különféle alapanyaga, a bevonat és a számtalan szín a lehető legkülönfélébb egyedi igényeket képes kielégíteni.

A Metalucon Kft. weboldalát sok éve működtetjük és a mostani már a harmadik generáció, mely Joomla 3.2 tartalomkezelő rendszerre épül és természetesen reszponzív, másképpen fogalmazva mobilbarát, így bármilyen mobil eszközön kényelmesen böngészhető az oldal.
A cég meglehetősen komolyan veszi a webes jelenlétet, nagy figyelmet fordít az áttekinthetőségre és a részletes, informatív tartalomra. Bevallásuk szerint a weboldal nemcsak havi ezres nagyságrendű látogatottságot generál, de az innen érkező megrendelések, árbevétel is jelentősnek tekinthetőek.
Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, nagy figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra. Online marketing tevékenységünk kitejed a tartalom fejlesztésre, a linkmarketingre. Sajnos a közösségi média nem igazán terepe ennek az erősen iparinak tekinthető termékprofilnak, de a Google közösségi és egyéb céges alkalmazásait széleskörűen használjuk.

http://www.metalucon.hu/ 

 

 

 

Share