A+ R A-

2 items tagged "Facebook"

Találatok: 1 - 2 / 2

Megéri-e Facebook nyereményjátékokat szervezni?

Category: onlinemarketing
Készült: 2013. szeptember 21. szombat, 07:52

A Facebook nyereményjátékok elsősorban rajongó szerzésre irányulnak, hisz a rajongókat jó esetben hosszú távon, korlátlan számban tudjuk elérni marketing üzeneteinkkel.
A címben feltett kérdést egészen pontosan úgy fogalmazom meg, hogy érdemes-e nyeremény és egyéb kvíz játékokkal rajongótábort építeni?
Be kell valljam, egy-két éve az indián neves és egyéb játékok korában nagyon irigykedtem a rajongói oldalak tulajdonosaira, akik akár több száz ezres, vagy milliós klubokat építettek.

Érdemes-e kisvállalkozásoknak Facebook marketinget végezni?

Category: onlinemarketing
Készült: 2013. augusztus 27. kedd, 09:56

Online marketingesként évekig nem merészeltem a Facebook marketinggel kapcsolatban cikkeket írogatni, észt osztani, sőt még az ügyfeleim felé is visszafogott voltam.
Partnereink zömét még különben sem bírtam meggyőzni a Facebook hasznosságáról és szükségességéről. Bevallom néha magam is elbizonytalanodtam, hisz a jelentős erőfeszítéseim ellenére nem dicsekedhetek túlságosan sok és látványos eredménnyel.
Ennek oka többek között az ügyfelek passzivitása és, hogy az én kisvállalkozásom is eléggé szétszórt. Sok mindennel vagyunk kénytelenek foglalkozni és a Facebook-ba nem teszünk annyi energiát amennyi a nagy és látványos sikerekhez kellene.
Ettől függetlenül több tucat rajongói oldalt üzemeltetünk évek óta, ebből néhányat akár jelentősnek is mondhatok. A gyakorlat mellett folyamatosan olvasgatom a szaksajtót, hogy legalább a legfontosabb trendekkel tisztában legyek.

facebook-messenger-logo