A+ R A-

2 items tagged "PR"

Találatok: 1 - 2 / 2

PR, HR, vállalati kommunikáció, belső kommunikáció és a pokol kénköves bűze

Category: onlinemarketing
Készült: 2016. április 25. hétfő, 16:38

PR, HR, vállalati kommunikáció, belső kommunikáció és még hosszasan sorolhatnám a nagy vállalatokra, szervezetekre jellemző kifejezéseket. A vállalatirányítási rendszer, marketing, külső-belső kommunikáció, munkaerő gazdálkodás egy rendkívül komoly, szerteágazó tudományág.
Ennek megfelelően meglehetősen szakember és költségigényes tevékenység, amit jórészt csak a multinacionális cégek engedhetnek meg magunknak hazánkban.
No, ez így persze némiképp leegyszerűsítő általánosítás. Mindenesetre a magyar kis és középvállalkozói kör ördögtől való dolognak tartja a felsorolt módszereket, ha egyáltalán a tulajdonosok, cégvezetők már hallottak ezekről.

Public Relations - PR

Category: onlinemarketing
Készült: 2015. október 03. szombat, 13:30

A direkt reklám, marketing jelentősége, szükségessége, fontossága még a magyar viszonyok között is megkérdőjelezhetetlenné vált a piacgazdaság kialakulását követő években.
A Public Relations, ismertebb nevén a PR viszont benne van ugyan a köztudatban, ám a magyar gazdasági élet, a közélet, politika szereplőinek jó része még mindig afféle úri huncutságnak tekinti.

facebook-messenger-logo