A+ R A-

2 items tagged "tartalomfejlesztés"

Találatok: 1 - 2 / 2

Weboldalt szeretne? Biztos benne? Gondolja meg kétszer is!

Category: onlinemarketing
Készült: 2015. július 12. vasárnap, 19:16

Ha elegáns, korszerű, mobil és Google barát weboldalt, webáruházat szeretne készíttetni, tekintse meg ajánlatunkat!

Minden érdeklődőt az első tárgyalás során igyekszem lebeszélni arról, hogy weboldalt csináltasson, vagy online marketingre adja a fejét.
Nem, nem ment el teljesen az eszem, csak tudatosítani szeretném az érdeklődőben még idejekorán, hogy nagyon kemény, komoly és költségigényes feladat vár rá is, ha nem akar egy csomó pénzt kiszórni az ablakon teljesen feleslegesen. Én ezt már az elején szeretem tisztázni, mert nagyon frusztráló, ha a csalódott ügyféllel kell utólag vitatkozni.
Az alábbi szöveget egy új megrendelőmnek küldtem el, aki ismeri a tevékenységünket, van referenciám, tehát nem kellett saját zsenialitásunkról sokat győzködni, de jobb ha már az elején tisztában vele, hogy mi vár a cégükre. A megrendelő vagyis a weboldal tulajdonosának nagyon aktív közreműködése nélkül a legjobb webes cég sem képes látványos eredményeket elérni.

A siker záloga a weben

Category: onlinemarketing
Készült: 2015. június 28. vasárnap, 17:56

Főnix Perfekt Kft. balesetvédelem, munkavédelem, tűzvédelemAz "állatorvosi ló" egy pejoratív, negatív kifejezés és jobbára a problémák halmozódása esetén szoktuk használni. Sajnos nem tudok, olyan kifejezésről, amelyet pozitív előjellel lehetne használni fordított estekre, így egyszerűen csak halmozottan előnyös helyzetűnek nevezem a "Főnix projektet", vagyis a munkavédelem, balesetvédelem, tűzvédelem témakörében tevékenykedő Főnix Perfekt Kft.-t. (www.baleset-vedelem.hu)

facebook-messenger-logo