• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Online marketing - kirakatrendező és házalóügynök

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2013. október 09. szerda, 19:54
  • Találatok: 2441
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Online marketing - kirakatrendező és házalóügynök - 5.0 out of 5 based on 1 review

A suszter is lyukas cipőben jár, így természetesen én, az online marketinges sem tudtam még igazán egyedi, szemléletes és meggyőző módon, közhelyek nélkül megfogalmazni azt, hogy mit is kínálok tulajdonképpen ügyfeleimnek és miben különbözöm a konkurenciától.
Nos, megvan!
Én vagyok a megbízóim kirakatrendezője és házalóügynöke.

kirakatrendező

Persze jóval többet nyújt egy jó online marketing cég mint egy kirakatrendező, vagy egy ügynök. Nem mintha ezzel le akarnám degradálni ezeket a régi tisztességes és a mai napig nélkülözhetetlen szakmákat.
Mindenesetre egy jó weboldal, tudja azt, amit egy kirakat és egy értékesítési ügynök, de azoknál illik jóval hatékonyabbnak lennie.
Egy kirakatba nem fér bele az üzlet összes terméke, katalógusokat, termékleírásokat sem tudunk benne olvasgatni, nem beszélve más vásárlók tapasztalatainak megismeréséről.
Egy ügynök napi nyolc, tíz órát dolgozik hétfőtől péntekig, egy weboldal a hét minden napján huszonnégy órában fogadja és szolgálja a látogatókat, de nem csak fogadja, hanem be is szippantja a potenciális érdeklődőket, tehát a jó ügynök mintájára elé megy a vásárlóknak. Ha pedig megérkeztek a látogatók, akkor akár éjfélkor is tudnak vásárolni, amikor az ügynök, vagy a webáruház tulajdonosa az igazak álmát alussza.
Tulajdonképpen egy jól működő, profi weboldal pusztán a tulajdonosa közreműködésével, online marketing szakember közreműködése nélkül is képes ezt a feladatot ellátni, de az elindítása nemigen képzelhető el külső szakember nélkül és bizony az esetek többségében a későbbi üzemeltetés sem szokott igazán hatékonyan működni online marketinges nélkül.

Share