• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

A Domus Bútor újjászületik

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2015. február 06. péntek, 19:30
  • Találatok: 3510
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
A Domus Bútor újjászületik - 5.0 out of 5 based on 1 review

Domus Bútor - Étkezőgarnitúra, konyhabútor áruházAz előítéletesség csúnya dolog. De mit tegyek, én is emberből vagyok és a rengeteg kellemetlen csalódás után már jó adag előítélettel fogadok minden új érdeklődőt, potenciális ügyfelet.
Így járt a Domus Bútor tulajdonosa is, akit alapállásból nem vettem túl komolyan és nem szakadtam meg az erölködéstől, hogy meggyőzzem, mennyire jól jár, ha velünk csináltat weboldalt. Sőt többször is figyelmeztettem, hogy csak akkor vágjon bele, ha tényleg komolyan gondolja és nem csak pénzt, de időt, fáradtságot, munkát is hajlandó a projektbe fektetni.
Nem árultam zsákbamacskát. A konyhabútor, konyhaszekrény, étkezőgarnitúra egy majdnem reménytelen kategória a weben, de legalább is hatalmas munka kell ahhoz, hogy a Google egyáltalán az első száz között hozza a weboldalt. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nemcsak a fő szavakra érdemes hajtani, sőt sokkal esélyesebbek a szóösszetételek (pl. Amanda konyhabútor)).


Szóval nem szeretem a megrendelőimet hiú ábrándokba ringatni. Inkább meneküljön el az elején, mint sokkal később okozzon nekünk fejfájást, mert elégedetlen az eredményekkel.
Minden megrendelőnek létfontosságú a vállalási határidő, erre mindannyian rákérdeznek és én kivétel nélkül mindenkinek ezt válaszolom: "ha rajtunk múlik akkor egy hét alatt, ha a megrendelőn akkor egy-két év. Ugye Ön a kivételt erősítő szabály?"
A mennyi előleget adjanak kérdésre pedig ez a sablon válaszom: "annyit, amennyinek az elvesztése már fájna önnek".
Aki kiállja ezeket a próbákat, már valószínűleg komolyan gondolja a dolgot és esélyünk van rá, hogy egy gyümölcsöző együttműködés alakul ki köztünk.
A Domus Bútor első körben megfizethető árú konyhaszekrényeket, étkezőgarnitúrákat kínál üzletében és weboldalán. Kihangsúlyozták, hogy nem webáruházat szeretnének. Ennek ellenére sikerült a tulajdonost meggyőznöm, hogy akkor is fizessen meg egy valamivel drágább webáruházat, ha most még nem is akar bele kosarat. Egy webáruház még katalógusként is sokkal szerencsésebb mint egy sima weboldal.
A termékek feltöltése ugyanis a webáruház adminisztrációs felületén sokkal gyorsabb, mint ha egy normál cikkbe töltögetnénk fel a több tucatnyi konyhaszekrényt, étkezőgarnitúrát. Ezzel a módszerrel automatikusan létrejön a termékkategória lista nézete (http://www.domusbutor.hu/butor/konyhabutor.html) és minden egyes termék egy önálló oldalt jelent a weboldalon (http://www.domusbutor.hu/butor/konyhabutor/amanda-konyhabutor-detail.html), webáruházban. Ezt természetesen értékes pontokkal jutalmazza a Google, amik helyezésekre válthatóak a találati listákban.
Egymásra találtunk a megrendelővel, hisz vette a további akadályokat is, így kb. két hét alatt elkészült a weboldala, ami néhány kattintással bármikor webáruházzá is alakítható. Maximálisan komolyan vette a projektet és minden segítséget megadott ahhoz, hogy az oldal mielőbb elkészüljön.
Hozzáállását, ambícióit látva, biztos vagyok benne, hogy a Domus Bútor weboldala, belátható időn belül sok megrendelőt fog generálni.
Kulcsszavak: Domus Bútoráruház, étkező garnitúra, étkezőgarnitúra, ebédlő, ebédlő garnitúra, ebédlőgarnitúra, tálaló, tálalószekrény, konyhabútor, konyhaszekrény, iroda bútor, irodabútor
http://www.domusbutor.hu

Share