• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Arizona MPS stúdió, videó, audió technika

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2015. április 02. csütörtök, 11:03
  • Találatok: 2138
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Arizona MPS stúdió, videó, audió technika - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Online marketing ügyfeleink sorában a speciális kategóriába tartozik a fővárosi székhelyű, de nyugodtan nemzetközinek is nevezhető professzionális videó, audió, stúdiótechnikával foglalkozó fiatal, de annál dinamikusabb vállalkozás, az Arizona MPS.
Többek között azért nevezhetőek speciálisnak, mert nemcsak, hogy nem a lakosság felé szolgáltatnak, de még az üzleti szférán belül is egy nagyon keskeny piacot szolgálnak ki, nevezetesen televízió stúdiókat, rádiókat, hang és videó stúdiókat, televíziós műsorgyártó cégeket, produkciós irodákat, stb.
Ez a speciális jelleg még önmagában nem nehezíti, vagy nem nem teszi könnyebbé az online marketing tevékenységet. A lakossági híradástechnikai piac nagyságrendekkel nagyobb szelet, ugyanakkor a kínálat is a végtelen felé konvergál. Egy újonnan induló lakossági piacot célzó szórakoztató elektronikát, hiradástechnikai cikkeket értékesítő vállalkozás szinte reménytelen helyzetben lenne és nem csak az interneten való elérhetőségét illetően.

Az Arizona MPS viszont réspiacra fókuszál, így a konkurencia sem túlságosan jelentős, úgy vélem még a tucatot sem haladja meg. Ebben a szűk körű klubban viszont igen előkelő helyet foglalnak el.
Tevékenységük kereskedelemre és szolgáltatásra épül, előbbi professzionális videó és audiótechnikai termékek kereskedelmét jelenti. (kamerák, világítástechnika, digitális utómunkarendszerek, mikrofonok, monitorok, hangfalak, statívok, keverőpultok, akkumulátorok, stb.) Bár tevékenységük, árbevételük kisebb részét teszi ki a kereskedelem, a konkurencia életét némiképpen megkeserítik, hisz korábban ezen a piacon nem volt szokás árlistákat közzétenni, pláne nem a neten. A srácok viszont bevállalták ezt a népszerűtlen lépést és az általuk forgalmazott termékek egy jelentős részének elérhetőek az irányárai. Nem is kell külön hangsúlyoznom és részleteznem, hogy a Google értékes pozíciókkal jutalmazta ezt a lépést, másrészt a potenciális vásárlók is látják, hogy itt nincs himi-humi, "testreszabott árképzés".
A kereskedelemnél azonban nagyságrendekkel többet hoz a konyhára a szolgáltatás. Ebbe a megvásárolt berendezések rendszerbeépítése, komplett televízió és videó stúdiók építése, eszköz vagy eszközpark bérbeadása, komplett produkciók (valóság show-k), stb van. A csapat több valóság show technikai hátterét biztosította már, az eszközöktől az azokat üzemeltető személyzetig bezárólag egzotikus helyszíneken, hazai és külföldi csatornák, produkciós irodák megbízásából. Jelentős nemzetközi érdekeltségről beszélhetünk tehát, így nem is értem, hogy miért nem erősebb a weboldaluk angol nyelvű tartalma. De rá fogok kérdezni. :D
Speciálisnak tekinthető még irodánk ezen projektje, még azért is, mert a megbízó, időről-időre (no nem folyamatosan, de gyakran) komolyan veszi az együttműködésünket, vagyis az online marketing tevékenységünket. Hogy ez mit jelent? Hogy csak a legutolsó nagyobb megmozdulásunkat említsem, kipofozták belőlünk, sőt tevékenyen közreműködtek a weboldaluk felújításában, korszerűsítésében, (igazából teljesen újraépítettük) mobil eszközökre optimalizálásában.
Az aktivitásuk ciklikus és nem meglepő módon az egyéb elfoglaltságuk függvényében kampány jelllegűnek tekinthető. Tehát amikor van egy kis ideje az ezzel foglalkozó munkatársuknak, akkor jönnek az ötletek, özönlik a feltöltendő tartalom aztán akár több hónapos csend következik. Sajnos évek alatt sem sikerült odáig eljutni, hogy megszüljünk egy igazán ütős, rövid és hosszú távú stratégiát, ami az Ő piaci célkitűzéseiket is tükrözné. Így aztán a "minden egyformán fontos" közismert szindrómával küszködünk. Üdítő színfolt többek között az AVID digitális utómunka szoftver, másképpen AVID videó szerkesztő program, amelyet nem csak forgalmaznak, de kölcsönöznek is. Ezen fogalomkörrel szemben jelentős az elvárás a Google-ban való helyezéseket illetően.  (AVID bérbeadás, AVID bérlés, AVID kölcsönzés, AVID Media Composer 8.0, Avid S3L keverőpult, AVID ISIS 5000 - http://www.arizonamps.hu/termekek/videotechnika/avid-media-composer-8-0.html
S
zerencsére ezen kívül is vannak még prioritások, melyek a fenti AVID témakörhöz hasonlóan igen jól szerepelnek e Google találati listáján.

Folyt. köv.

Share