• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Akikre büszkék vagyunk 1. Arizona MPS

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2016. január 08. péntek, 07:32
  • Találatok: 2687
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Akikre büszkék vagyunk 1. Arizona MPS - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

A professzionális stúdió, videó technikával foglalkozó Arizona MPS Kft-vel (tovább a weboldalukra >>>) egy régi, szegedi televíziós kollégának, Richan Kornél műszaki igazgató-helyettesnek köszönhetően kerültem kapcsolatba, melyből egy már sok éve tartó, gyümölcsöző üzleti kapcsolat jött létre. Kornél az Arizona MPS előtt már a TV2-nél letette a névjegyét, hisz több igen komoly technikai fejlesztés fűzödik a nevéhez, hogy ezek közül csak a Csillagvirág klinika teljes stúdiótechnikai hátterének kialakítását emeljem ki.

Az Arizona MPS csapataA TV2-től való távozása után, még a stúdió technikai felszerelések forgalmazásával foglalkozó fiatal, de annál dinamikusabb vállalkozás vezérkarában landolva sem gondolta, hogy a kereskedelem mellett ismét bőven lesz alkalma megmerítkezni a televíziózás mélyvizében, a reality show-k világában.
Az Arizona MPS ugyanis a kereskedelem mellett kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetett a komplett rendszerek, értsd elsősorban ez alatt televízió stúdiók tervezését és kivitelezését.
A szakmában viszonylag fiatalnak számító vállalkozás ennek köszönhetően rövid idő alatt felvette a versenyt a régi, bebetonozott stúdiótechnikai vállalkozásokkal is.
Pedig az igazán izgalmas, óriási kihívást jelentő feladatok, a reality show-k még csak ezek után találták meg őket.
Aki valaha is belenézett egy ilyen sorozatba és rendelkezik minimális technikai vénával, érdeklődik a televíziózás, a videó technika iránt, nyilván sejti, hogy a háttérben milyen technológia biztosítja a zökkenőmentes műsorkészítést.
Magam is ebbe a kategóriába tartozom. A vállalkozás az együttműködésünk kezdete óta, talán már egy tucat sorozaton is túl van, a környező országok kereskedelmi televízióitól a TV2 Costa rica-i Éden Hotel-jéig bezárólag.
Online marketing szolgáltatóként és érdeklődő civilként nyálcsorgatva csipegettem az információ morzsákat az ilyen monstre produkciókkal kapcsolatban, de bevallom nem kényeztettek el. Nem a titoktartás, sokkal inkább a stáb állandó leterheltsége miatt.
Ez a cikk sem szolgálhat sajnos pontos, számszerű adatokkal, amelyek érzékeltetnék a cég rendkívül dinamikus fejlődését, de kaptam ígéretet erre is. :)
Most egy a mediapiac.com portálon, az Éden Hotel forgatása kapcsán megjelent cikket ajánlok, mely egy a trópusokon, több hónapon át, a nap huszonnégy órájában, több tucat kamerával készülő reality show technikai hátterébe enged bepillantást, melyet az Arizona biztosított és annyi terra tárhelyet használtak, hogy a gigabájtokon szocializálódott ember haja is égnek áll.

További érdekes technikai részletek az Éden Hotel forgatásáról:
https://www.mediapiac.com/mediapiac/Technika-az-eden-mogott/112229/

 

 

 

Share