• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Az Ön weboldala mobilbarát?

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2016. február 08. hétfő, 16:38
  • Találatok: 9571
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.14 (7 Votes)
Az Ön weboldala mobilbarát? - 4.1 out of 5 based on 7 reviews

Ha az Ön weboldala nem mobilbarát, ha négy-öt évnél régebbi akkor súlyos veszteségeket okozhat vállalkozásának!

Kérem, hogy mielőbb tovább olvasna, végezzen el egy nagyon egyszerű és hasznos kísérletet.

Kattintson az alábbi Google linkre és a mezőbe írja be a weboldala címét és kattintson az elemzés gombra.

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=hu

Amennyiben weboldala nem mobilbarát, sajnos azt kell mondanom, hogy jelentős számú látogatótól, de még jelentősebb mennyiségű megrendeléstől esik el.
Mint a cikk alján levő ábrán láthatja, egy átlagos magyar weboldal látogatóinak több mint harminc százaléka mobilon, vagy tableten érkezik az adott oldalra.

Hogy mi ezzel a probléma? Ha ez kérdés az Ön számára akkor kérem, hogy nyissa meg az okos telefonján a nem mobilbarát oldalát és próbáljon meg azon navigálni, kattintson a menükre, szóval járja be a honlapot alaposan.
Ha nincs okostelefonja, vagy nem használja internetezésre, akkor kérjen meg valakit a környezetében, hogy alaposan nézzen körbe weboldalán és lehetőleg figyelje közben, hogy boldogul.
Nos? Milyen volt? Gondolom nem volt egy leányálom. :( Sajnos a valódi látogatói jóval hamarabb feladják és néhány másodperc után távoznak az oldalról. Ők nagy valószínűséggel már nem lesznek az ügyfelei, vásárlói.
Mint tapasztalhatta a számtalan egyéb elavult technológia mellett az a legnagyobb probléma, hogy a nem mobilbarát oldalak vagy nem férnek el egy mobil kijelzőjén, vagy olyan kicsi lesz, hogy sem a szöveg nem olvasható, sem a menük nem kattinthatóak. Ha belenagyít akkor pedig rángatni kell az oldalt jobbra-balra, hisz nem fér el a kijelzőn. Roppant idegesítő ez, és hacsak nem pótolhatatlan tartalomról, információról, ajánlatról van szó, a legtöbben nem vállalják ezt a kényelmetlenséget és inkább tovább állnak.
De van ennél még nagyobb probléma is. Bizonyára szokta néhanapján ellenőrizni asztali gépén, hogy a termékei, szolgáltatásai nevére keresve a Google hányadik helyen adja ki a weboldalát.
Nos, ha az áhított szavak mondjuk az első oldalon van, ez nagyon örömteli hír, de sajnos ez nem jelenti azt, hogy mobilon keresve is ilyen szép helyezésekkel büszkélkedhet.
A Google ugyanis tavaly májusban indította útjára azt az új kereső algoritmusát, ami figyeli, hogy adott oldalak mobilbarát kialakításúak-e és ha nem, akkor a találati listában hátrébb sorolhatja a nem mobilbarát weboldalakat.
Másképpen fogalmazva a honlapja mobil keresések során lehetséges, hogy az első egy-két oldalon sem jelenik meg a Google-ben, kvázi az érdeklődők nem jutnak el az oldalára. De ha mégis, akkor valószínűleg csalódottan tovább állnak a konkurencia felé, pláne ha azoknak már korszerű, mobilbarát  weboldaluk van.

Lehet, hogy weboldalának már lejárt a szavatossága?

Ha úgy érzi, hogy itt az ideje új weboldalt készíttetnie, kérem kattintson ide!!!! és tekintse meg ajánlatunkat!

Tetszik nem tetszik, akár egy kocsinak vagy tévének, egy weboldalnak is van bizonyos élettartama, ami után nem esik feltétlenül szét, de korszerűtlenné, elavulttá válik és több kárt okoz, mint ami hasznot hajt.
Az informatika világa pedig talán minden más területnél gyorsabban fejlődik. Ha egy weboldal nem tart lépést a fejlődéssel, akkor vállalkozásának kézzelfogható károkat okoz konkrét anyagi veszteség formájában.

Rövid idő alatt, kedvező áron készítünk Önnek korszerű, pénztermelő mobilbarát weboldalt!

Ha úgy érzi, hogy Önnek is itt az ideje lépni, kérem kattintson ide!!!! és tekintse meg ajánlatunkat! Évtizedes tapasztalattal, számtalan referenciával a hátunk mögött garantáljuk az elégedettségét, melyet egyre növekvő látogatottsági statisztikákkal fogunk igazolni.

 Nagyításért kattintson az alábbi képre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share