• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Az Ön cége fent van a Google térképen?

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2016. február 11. csütörtök, 10:08
  • Találatok: 2479
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Az Ön cége fent van a Google térképen? - 5.0 out of 5 based on 1 review

Hozza ki a maximumot a Google-ből, kerüljön a kereső kirakatába!

A Google Cégem használatával vállalkozása adatait teheti elérhetővé a Google keresőben, a Google Térképen és a Google+-on. A Google ingyen kirakatot kínál cégének. Éljen a lehetőséggel!

Ha vállalkozása, cége nem található meg a Google kereső térképén, akkor biztosan jelentős forgalomtól esik el.
Nyilván Ön is észrevette már, ha a Google keresőben egy vállalkozást, céget esetleg egy éttermet, vagy valamilyen terméket, üzletet, szolgáltatást keres, akkor a találati lista jobb felső sarkában megjelenik egy üzlet, cég fényképekkel illusztrált térképe, útvonal tervezési, értékelési és a weboldalukra kattintási lehetőséggel.

 Ha regisztrálja oldalát a Google cégtárába (Google Cégem) és megfelelően kitölti az adatlapot, igazolja a kereső felé, hogy valóban az Ön tulajdonában van a cég, vagy üzlet, akkor bizonyos idő elteltével jó eséllyel az Ön vállalkozása is megjelenhet a találati lista mellett az alábbi képen is látható módon, kiemelt, térképes, fényképes dobozban.
A regisztrációt elvileg ingyenesen bárki elvégezheti, de hozzá kell tegyem, azért nem árt némi online marketing gyakorlat, rutin, hisz úgy nem csak hamarabb, de nagyobb valószínűséggel is kerül fel a vállalkozás a Google kereső kiemelt dobozába.
A lenti kép bal alsó sarkában piros keretben lévő statisztika valójában nem a Google kereső találati listáján jelenik meg, ezt csak azért raktam oda, hogy egyetlen kép segítségével tudjam szemléltetni a lényeget, a mondanivalómat. Ezt a statisztikát valójában a Google a fiók tulajdonosának küldi ki e-mailben.
A számok önmagukért beszélnek, de fontos kiemelni, hogy a példánkban szereplő Kiskőrössy Halászcsárda dobozát több mint ezren látták egy hónap alatt, ráadásul januárban.
Ami még ennél is izgalmasabb és fontosabb, hogy 123-an útvonal tervet és kértek a csárdához. Joggal feltételezzük, hogy többségük, nyilván nem egyedül valóban el is látogatott a neves Tisza parti halászcsárdába.
Ha Ön is szeretne felkerülni a Google cégtárába és ennek kivitelezését inkább profikra bízná, akkor keressen bennünket bátran a 30/9 289 390-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

Share