• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Hasznos alkalmazás - állapotábra, diagram, fastruktúra készítésére

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2016. március 07. hétfő, 10:30
  • Találatok: 2082
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Hasznos alkalmazás - állapotábra, diagram, fastruktúra készítésére - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Egy nagyon hasznos online alkalmazásra bukkantam, amit már a gyakorlatban, élesben is használunk.
Ezzel az ingyenesen is használható alkalmazással különféle ábrákat, szervezeti felépítést, fastruktúrát, diagramot de még családfát és műszaki tervrajzokat is könnyen lehet készíteni.
Előnye, hogy papírra, nyomtatásra és webre, online interaktív ábrákat is lehet vele készíteni. Számtalan beépített elemmel dolgozhatunk, különféle formájú dobozokat, ezekbe képeket, linkeket és természetesen szöveget is be tudunk illeszteni.

Az ábrák elemei tetszőlegesen mozgathatóak, pozicionálhatóak átméretezhetőek és természetesen számtalan látványos módon egybe kapcsolhatóak.
Az ábra természetesen folyamatosan alakítható, bővíthető utólag is. Ez különösen weboldalakba ágyazva hasznos, hisz az időközben történő változások könnyedén felvihetőek az ábra projektjébe.
Mi elsőként a hódmezővásárhelyi Erdőgépker Kft. termékskálájának szemléltetésére használjuk élesben, hisz az erdészeti és tüzelőanyag készítés céljaira forgalmazott egyes berendezéseik többnyire egy technológiai folyamat részét képezik és fontos egyben átlátni, hogy a fakitermeléstől milyen útvonalakon, milyen berendezések segítségével jutunk el a kazánokig, vagyis a fűtésig.

Az ábrát ezen a linken tudod megnézni: http://www.tuzifahasito.com/tuzifafeldolgozo-navigator.html

 

 

 

 

 

 

Share