• Online marketing, keresőoptimalizálásOnline marketing, keresőoptimalizálás
  • Weboldal, webáruház készítésWeboldal, webáruház készítés
A+ R A-

Ellenőrizd pillanatok alatt weboldalad keresőoptimalizáltságát!

  • Kategória: onlinemarketing
  • Közzétéve: 2018. szeptember 20. csütörtök, 21:09
  • Találatok: 810
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Ellenőrizd pillanatok alatt weboldalad keresőoptimalizáltságát! - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Weboldal készítés Szeged
Egy weboldal keresőoptimalizálása során több tucat rendkívül fontos tényezőre kell figyelni. Nem csoda ha még a profik is kifelejtenek néha egy-két teendőt a csekklistáról.

 

SEO ellenőrzés - keresőoptimalizálás ellenőrző

Ha te nem vagy profi webmester akkor különösen hasznos és ajánlott az a magyar online alkalmazás, mely ingyenesen, néhány másodperc alatt megvizsgálja a weboldaladat és több oldalnyi, rendkivül aprólékos diagnózist állít fel az előforduló hibákról, hiányosságokról és azok javítási módjára is közérthető javaslatokat tesz. (www.seoceros.com) Ha egyáltalán nem értesz a weboldal készítéshez és optimalitáláshoz akkor sincs semmi gond, hisz az oldal elején egy százalékos értékelést kap az oldalad. Ha az értékelés jelentősen elmarad hetven százaléktól, akkor érdemes a webmesteredet kérdőre vonni.
Fontos megjegyeznem, hogy semmilyen kapcsolatom nincs a szolgáltatást nyújtó vállalkozással, de örömmel reklámozom, mert én is sokat használom, minden nagyjából kész weboldalt itt szoktam tesztelni. A hasznos tanácsokon túlmenően azért is érdemes itt a weboldalakat tesztelni, mert a Seoceros értékes linket is ad a honlapunknak.
A Seoceros munkatársai is vállalják az oldalad ráncbaszedését, ha túl gyengén szerepelne a teszten, de hozzám is fordulhatsz bizalommal. Hogy ne gondold, hogy minden oldalt alapból lepontoz a robot, itt van néhány általunk készült weblap, melyek mindegyike nyolcvan százalék fölött teljesít. Nézd meg lentebb a videót is a tesztoldal működéséről.
https://www.kikozelitokocsi.hu
https://www.szalma-brikettalo.hu

Share

facebook-messenger-logo

Weboldalaink

Partnereink

Trapézlemez, szendvicspanel közvetlen a gyártótól!

Forte Communications  - A FORTE Communications Kft. független public relations ügynökség, amely 2008 óta kommunikációs szolgáltatások teljes körét nyújtja ügyfelei számára. Multinacionális és kisebb méretű hazai partnereinket például kommunikációs események szervezésében, médiakapcsolatok kezelésében vagy a közösségi média kommunikáció területén támogatjuk, de számíthatnak ránk egy cégbemutató brosúra, vagy más jellegű online / print kiadvány teljes körű kivitelezésénél is. Portfoliónkban szintén megtalálható a kríziskommunikációs tanácsadás és a kommunikációs analízis.

Kamagra Gold 100mg

Kamagra Gold